Σύνολο : 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Product update

Η εταιρεία

Με λίγα λόγια…

Η δραστηριότητα μας στον χώρο της διανομής και χονδρικής διάθεσης, προϊόντων πληροφορικής ξεκίνησε το 1995 με την διάθεση στην Ελληνική αγορά των προϊόντων της Equip και της LevelOne αργότερα. Η διαρκής αναζήτηση για έξυπνες λύσεις και ποιοτικά προϊόντα μας έφερε ακόμη την Conceptronic, την Logilink, την Delock, την Triton και άλλες.

Σήμερα μετά από 25 χρόνια, και με όλη την εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτουμε, ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Συνεχίζουμε να προμηθεύουμε τους πελάτες μας, με αξιόπιστα και προσιτά προϊόντα από ειδικά επιλεγμένους προμηθευτές της Ευρωπαϊκής αγοράς αλλά και της Ασίας.

Η ειδίκευση μας στον τομέα της δομημένης καλωδίωσης, όσον αφορά τα παθητικά και τα ενεργά προϊόντα των Δικτύων πληροφορικής, μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας όλες τις απαραίτητες και σύγχρονες λύσεις, με προϊόντα αξιόπιστα, λειτουργικά και πάντα στις καλύτερες τιμές.

Διαθέτουμε μεγάλο εύρος επιλογών σε ότι αφορά τα περιφερειακά προϊόντα και τα καλώδια σύνδεσης που αφορούν τον τομέα της πληροφορικής.

Διαθέτουμε επίσης πλούσια συλλογή προϊόντων και λύσεων σε οπτικές ίνες και υλικά εγκατάστασης.

Επιλέξαμε και διαθέτουμε εργονομικά προϊόντα και λύσεις για το γραφείο και το σπίτι.

Δουλειά μας είναι η πώληση, σε συνδυασμό με την ενημέρωση των συνεργατών μας , έτσι ώστε ο πελάτης να έχει το σωστό προϊόν, στην σωστή τιμή και στον χρόνο που επιθυμεί, με αποτέλεσμα η κάθε συναλλαγή να είναι θετική τόσο για τον πελάτη όσο και για τον προμηθευτή.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
μάθετε πρώτοι νέες προσφορές και προιόντα

menu offcanvas 2